Talicska* 2010.06.28. 20:56

Pakolás

 12 kg nagy csomag, 5 kg kézipoggyász fejenként. És ebbe bele kell férnie a babakocsinak is, mert anélkül még nem merek elindulni.

Művészet.

Itatópohár, törölközők, fürdőruhák és az idei időjárás miatt esőkabát és még a gumicsizmán is gondolkodok... alvós állatkák, gyerekhálózsák, vonatok, homokozós játékok. Gyógyszeres neszeszer, széntabletta, mert ki tudja, mennyire bírja majd a gyomrunk, és lázcsillapítók, mert a lázgörcs miatt még mindig nem merek 3 féle lázcsillapító nélkül elindulni itthonról. Mennyivel egyszerűbb így, legalább nem kell gondolkodnom, hány cipőt és hogy melyik rúzsom és körömlakkomat vigyem? :)  

Veszünk egy új akcijós gurulós táskát is a lidlüd-ben, kár, hogy már az is önmagában 4 kiló...

Na mindegy, kisakkoztuk, valahogyan beférünk, még jó, hogy a bizt. őr megsúgja, hogy a kézipoggyász súlyát nem mérik külön, dugdossuk át, amit lehet :D

A bejegyzés trackback címe:

https://vasfiuk.blog.hu/api/trackback/id/tr382116972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása